INFO


OHJEITA TAMMANOMISTAJALLE

Astutettavan tamman tulee olla madotettu, rokotettu, puhdasrotuinen ja Suomeen rekisteröity. Jos mahdollista, tammalta voi irrottaa takakengät ennen orin luokse tuomista.

Tamma on syytä ultrata ennen astutusta. Ultrassa selviää paitsi kiimakierto, myös mahdolliset tiinehtymistä haittaavat poikkeamat. Tamman ultraaminen kotona ennen orin luokse viemistä voi säästää aikaa ja rahaa.


OHJEITA RATSASTAJILLE

Ratsastuksen varaaminen onnistuu parhaiten tekstiviestillä. Kerro viestissäsi milloin olisit tulossa ratsastamaan, montako henkilöä osallistuu sekä ryhmän rehellinen taitotaso. 

Tallilta saat lainaan turvamerkityn kypärän. Jos sinulla on omia ratsastusvarusteita, huolehdithan niiden puhtaudesta. Ratsastusvaatteet on pestävä pesukoneessa ennen tallille tuloa (myös hanskat) ja jalkineet on puhdistettava sekä desinfioitava Virkon S-liuoksella. Viisautta on käyttää eri talleilla eri varusteita. Vaikka huolehdimme hevostemme rokotukset ja loishäädöt kuntoon, ovat varsinkin siitostammat ja pikkuvarsat herkkiä tallilta toiselle kiertäville tartuntataudeille.  

Vorona Talli ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, huolehdithan oman tapaturmavakuutuksesi kuntoon. Suomen Ratsastajainliiton jäsenenä pääset ratsastajavakuutuksen piiriin.


OHJEITA YKSITYISHEVOSEN OMISTAJILLE

Vuokraan kuuluu heinä, hamppukuivike ja yhteisten tallitilojen käyttö. Tallilta löytyy lämmin satulahuone, loimien kuivatushuone sekä  säilytystilaa ravikärryille tai valjakkovanuille. Islanninhevosemme ovat vapaalla heinällä, joka tarjoillaan ruokintakatokseen slow feeding-verkkoon käärittynä. Shetlanninponien heinä on säännöstelty.

Ratsastuskenttä on noin 40 x 60 kokoinen valaistu kivituhkakenttä, jonka napakka pinta sopii erityisen hyvin askellajiratsastukseen ja ajamiseen.